Design electronic

E-Design este o modalitate de a accesa servicii profesionale de design la o fracțiune din cost.


Poate vrei să-ți actualizezi camera de zi, să amenajezi o creșă, o bucătărie sau o baie de vis, sau poate vrei să-ți renovezi complet casa, dar nu știi cum și de unde să începi.

Aici sunt utile serviciile noastre virtuale de design interior. Ne trimiteți câteva informații, dimensiunile camerei și fotografii inspiraționale, iar noi ne ocupăm de restul.


Creare online de design interior

Creare online de design interior
Crearea unui design interior online este o modalitate excelentă de a vă transforma spațiul într-un loc unic și elegant, folosind o platformă virtuală confortabilă și convenabilă. Serviciul nostru include soluții creative și concepte inovatoare care corespund gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

Avantajele designului nostru interior online sunt evidente. Puteți obține o planificare eficientă a spațiului, alegeri de culori, selecții de mobilier și decor fără a părăsi confortul propriei case. Colaborezi cu echipa noastră de experți prin Internet, discutând toate detaliile și cerințele pentru a crea mediul ideal.

Procesul nostru de lucru este transparent și simplu. Ne trimiteți informații despre spațiul dvs., inclusiv fotografii, dimensiuni și dorințele dvs. Creăm un plan interior personal pentru tine, ținând cont de prioritățile și stilul tău. Puteți vedea rezultatele și puteți face ajustări în timp real pentru personalizare maximă și satisfacție a procesului.

Designul interior online este convenabil, eficient și modern. Contactează-ne astăzi și vom fi bucuroși să te ajutăm să creezi un spațiu unic și armonios care să corespundă dorințelor și stilului tău de viață.
a lua legatura

Trimite-ne un mesaj folosind formularul nostru de contact sau e-mail.

Vă vom trimite un Chestionar de completat. Aceasta este șansa ta de a ne spune despre stilul tău, ce fel de camere remodelezi, ce cerințe ai și cum vrei să folosești spațiul.

Trimiteți chestionarul împreună cu dimensiunile camerei, planul etajului (nu trebuie să fie perfect) și orice fotografii inspirate ale camerelor/stilurilor care vă plac.

proiecta
Creare online de design interior
Detalii

Imediat ce avem toate informatiile, va vom trimite oferta noastra, preturi.

Odată ce primim taxa de proiectare, vă vom contacta pentru a rezerva o oră potrivită pentru ca designerul nostru să vă sune prin telefon sau prin chat video.

Folosim acest apel pentru a vă revizui profilul, astfel încât să putem înțelege cu adevărat cum doriți să utilizați și să vă simțiți în legătură cu spațiul. Aceasta este, de asemenea, oportunitatea ta de a pune orice întrebări.

Proiecta

Designul dvs. finit va fi gata în 2-3 săptămâni. În perioadele de trafic intens, acest termen poate fi modificat.

Vă vom trimite un concept sau un moodboard pentru aprobarea dvs. După ce sunteți mulțumit de acesta, vă vom implementa designul, vom dezvolta un aspect și vom face o listă de cumpărături.

Acesta include un plan detaliat cu o descriere a locației mobilierului. De asemenea, vom oferi o vedere 3D a camerei sau planuri pentru fațadele fiecărui perete. Veți primi o listă de cumpărături cu link-uri către articole pentru camera dvs.

Scopul nostru este să vă oferim un rezultat finit și satisfăcător.

Tinem cont de dorintele si dorintele dumneavoastra, creand designul perfect pentru spatiul dumneavoastra.

e design

Soluții virtuale de interior de la Viryanna Olga

Soluțiile interioare virtuale aprofundate ale Viryannei Olga sunt cheia dvs. pentru a crea un spațiu de neegalat care să reflecte stilul și personalitatea dvs. Vă oferim posibilitatea de a vă îndeplini visele de design, indiferent unde vă aflați, datorită abordării noastre online.

Echipa noastra de designeri profesionisti va dezvolta un concept de interior unic pentru dumneavoastra, tinand cont de prioritatile si bugetul dumneavoastra. Cu tehnologie și creativitate de ultimă oră, vom crea modele care vă vor încânta și vă vor oferi spațiului dumneavoastră confort și armonie.

Serviciile noastre acoperă toate etapele de la dezvoltarea conceptului până la finalizarea proiectului. Veți primi un plan detaliat de amenajare a mobilierului, vizualizări 3D, planuri de fațadă și o listă de cumpărături cu link-uri către articolele selectate.

Fă primul pas către crearea interiorului perfect cu Viryanna Olga. Vizitați site-ul nostru web și aflați mai multe despre serviciile noastre și portofoliul de proiecte de succes.

Contacte

+38(099)897-03-99

strada Yevhen Konovalets, 98 Kiev