Design interior

Planificăm cu atenție amenajarea mobilierului, iluminatului și decorului pentru a crea un spațiu armonios și funcțional.


Serviciile noastre de proiectare includ o gamă largă de opțiuni - de la crearea conceptului până la proiectarea completă și managementul execuției. Înțelegem că fiecare proiect este unic, așa că suntem gata să ne adaptăm serviciile nevoilor dumneavoastră.

O consultație gratuită de 15 minute ne va permite să înțelegem mai bine cerințele dumneavoastră și să discutăm posibile modalități de a vă aduce ideea la viață. Indiferent unde te afli, suntem gata să lucrăm cu tine online pentru a-ți transforma proiectul în realitate.


Concept de design interior al magazinului de îmbrăcăminte

Conceptul de design interior al unui magazin de îmbrăcăminte este o combinație pricepută de estetică, funcționalitate și afișare a mărcii în fiecare detaliu. Designerii noștri profesioniști oferă o abordare personalizată a creării unui spațiu unic care să atragă cumpărători și să creeze o experiență de neuitat.

În primul rând, ne vom concentra pe dezvoltarea unui concept care să reflecte stilul și valorile mărcii dumneavoastră. Analizăm nevoile dumneavoastră și publicul țintă în detaliu pentru a crea un spațiu care să atragă și să crească vânzările.

Concept de design interior al magazinului de îmbrăcăminte
amenajări interioare magazin de îmbrăcăminte


De asemenea, dezvoltăm o dispunere eficientă a spațiului, în care fiecare colț este folosit cât mai funcțional posibil. Rafturi, vitrine, cabine de probă - totul este amplasat ținând cont de amplasarea optimă și de confortul clienților.

Magazin de haine


Pentru un magazin de îmbrăcăminte, este important să se creeze o atmosferă confortabilă în care clienții să simtă comoditate și confort. Considerăm că iluminarea, culorile și materialele creează un interior armonios în care produsele arată ca pe podium.

pânză
Concept de design interior al magazinului de îmbrăcăminte

Echipa noastră lucrează la lucrurile mărunte - de la decorul și designul tavanului până la selecția de mobilier și accesorii. Ne asigurăm că fiecare detaliu reflectă marca dvs. și creează o experiență de magazin de neegalat.

Odată ce conceptul este finalizat, vă vom pregăti vizualizări și machete, astfel încât să aveți o idee clară despre cum va arăta magazinul dvs. Odată aprobat, implementăm proiectul, alegând cele mai bune materiale, mobilier și decor pentru a crea un spațiu de neegalat pentru clienții tăi.

Scopul nostru este să ne asigurăm că magazinul tău de îmbrăcăminte nu este doar un loc de vânzare, ci și un loc special în care clienții pot simți atmosfera brandului tău și se pot bucura de cumpărături.

Design interior restaurante și cafe-baruri

Designul interior al restaurantelor și cafe-barurilor este un proces creativ de creare a unei atmosfere unice care combină stilul, confortul și reflectă conceptul instituției. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să creeze un spațiu în care clienții nu doar să se bucure de mâncare, ci și să aibă o experiență de neuitat a atmosferei.

Primul pas în proiectarea unui restaurant sau cafenea este crearea unui concept care să reflecte stilul și valorile unității. Studiem publicul țintă, tipul de mâncare pe care îl serviți și conceptul dumneavoastră unic pentru a crea un interior care se îmbină armonios cu meniul și atmosfera.

Pentru un restaurant sau cafe-bar, este important să creați o atmosferă confortabilă, în care oaspeții se vor simți confortabil și confortabil. Considerăm că iluminatul, culorile, materialele și mobilierul creează un spațiu armonios care stimulează apetitul și plăcerea de a mânca.

Dezvoltam o dispunere eficienta a spatiului, in care fiecare colt este folosit cat mai functional posibil. Creăm zone de recreere, tejghele de bar, cabine de probă și alte elemente pentru confort maxim pentru oaspeți și personal.

Designul nostru interior pentru restaurante și cafenele

Restaurant

Echipa noastră se va ocupa de lucrurile mărunte - de la decorarea și decorarea tavanului până la selecția de vase și tacâmuri. Vă garantăm că fiecare detaliu reflectă conceptul dumneavoastră și creează o atmosferă unică.

După ce conceptul este gata, vom pregăti vizualizări și machete pentru dvs., astfel încât să aveți o idee clară despre cum va arăta restaurantul sau cafe-barul dvs.

După aprobarea dumneavoastră, vom implementa proiectul, alegând cele mai bune materiale, mobilier și decor pentru a crea un loc de neegalat pentru afacerea dumneavoastră și pentru plăcerea oaspeților dumneavoastră.

Ne străduim să facem din restaurantul sau cafeneaua dumneavoastră să nu fie doar un loc de luat masa, ci și un loc în care oaspeții se pot bucura de atmosfera și de un serviciu excelent.

Design interior apartament

Designul interior al unui apartament este procesul de creare a unui spațiu confortabil, funcțional și elegant pentru locuit și relaxare. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să dezvolte un design unic care să corespundă nevoilor și stilului dumneavoastră de viață.

Primul pas este colectarea datelor inițiale, unde studiem dorințele, stilul, bugetul și nevoile dvs. Luăm în considerare suprafața apartamentului, aspectul, numărul de camere, precum și dorințele dumneavoastră individuale.

După aceea, dezvoltăm un concept de design în care alegem schema de culori, stilul de mobilier și decorul. Creăm o zonă pentru fiecare funcție - de la sufragerie și bucătărie până la dormitor și baie.

Următorul pas este să creați randări 3D în care puteți vedea cum va arăta apartamentul dvs. după implementarea designului. Luăm în considerare detaliile, mobilierul de afișare, culoarea și iluminatul, astfel încât să vă puteți face o idee clară a rezultatului.

După aprobarea vizualizărilor, trecem la implementarea proiectului.

Alegem materiale de înaltă calitate, mobilier și decor care se potrivesc conceptului de design.

Planificăm cu atenție amenajarea mobilierului, iluminatului și decorului pentru a crea un spațiu armonios și funcțional.

Scopul nostru este de a face din apartamentul dvs. un loc în care veți experimenta confortul, confortul și bucuria sejurului dumneavoastră.

Vom crea un design care reflectă personalitatea și stilul dumneavoastră și oferă cea mai bună experiență de viață în spațiul dumneavoastră.

Contacte

+38(099)897-03-99

strada Yevhen Konovalets, 98 Kiev