AirBnB / Închiriere de vacanță

Vă vom ajuta să vă realizați visele la un interior ideal, în care fiecare detaliu vă va reflecta stilul și personalitatea.


Știm că deținerea și gestionarea unei închirieri de vacanță sau a unei afaceri AirBnB nu este ușoară, motiv pentru care am creat un serviciu virtual care este perfect pentru tine. Înțelegem că spațiul are mult de lucru. Ar trebui să fie practic, durabil, ușor de întreținut, elegant și, mai presus de toate, un loc în care oaspeții tăi se vor întoarce.Spațiul tău ar trebui să iasă în evidență. Când potențialii oaspeți se uită la sute de fotografii, trebuie să le atrageți atenția.

Majoritatea clienților caută ceva puțin diferit de comunicarea lor obișnuită de zi cu zi. Fie că este un moment Instagram într-un weekend pentru fete sau un loc calm și spațios pentru o evadare relaxantă. Vă putem ajuta să realizați acest lucru.

Pachetele noastre de designer au potențialul de a vă economisi bani pe termen lung, ajutându-vă să atrageți atenția, să creșteți rezervările și tarifele.

Aruncă o privire la pachetele noastre și află cum te putem ajuta, indiferent de bugetul tău.

design online
Consultație video de 1 oră

În consultația noastră video de 1 oră, ne puteți adresa orice întrebare. Acest lucru este perfect pentru oricine are nevoie de sfaturi sau câteva indicații pentru a-și atinge viziunea.

Pentru a rezerva o consultație, vă rugăm să ne contactați prin formularul de feedback sau WhatsApp.

Vă vom ruga să ne trimiteți câteva fotografii cu camerele/zonele pe care ați dori să discutați și puțin despre ceea ce doriți să realizați. Apoi putem pune împreună câteva idei pentru tine.

Aceasta este ora ta 1, poți vorbi despre o cameră sau despre toată casa.

Vă vom trimite apoi orice link-uri către produsele pe care le-am sugerat.

Cameră

Actualizați

Dacă doriți să vă reîmprospătați și să vă modernizați spațiul, serviciul nostru de renovare este perfect pentru dvs. Trebuie să ne trimiți o poză cu spațiul tău, un plan al camerei cu dimensiuni și câteva fotografii inspiraționale ale stilului pe care vrei să-l atingi. După aceea, vă vom pregăti un proiect de amenajare și propuneri de modernizare a spațiului.

Ne propunem să profităm la maximum de mobilierul esențial existent, cum ar fi paturile și canapele, pentru a reduce costurile. Oferim modificari de aspect, culori, tapete pentru pereti, covoare, tapiterie pentru paturi, mici piese de mobilier si alte detalii.

Această abordare este ideală chiar dacă aveți un buget limitat și aveți nevoie de implementare rapidă. Contactați-ne și vă vom ajuta să vă actualizați spațiul cu stil și eficiență.

Design complet

Proiect

Acesta este ideal pentru cei care au nevoie de o reamenajare completă a spațiului.

Ca și în cazul serviciului nostru de e-design, vă vom trimite un chestionar pe care să îl completați.

Apoi returnați acest lucru împreună cu un plan de cameră cu dimensiuni, câteva fotografii inspiraționale cu ceea ce doriți să realizați. Apoi putem solicita un apel pentru a discuta totul cu tine.

Vă vom trimite apoi un panou de concept pentru aprobare. Odată ce sunteți mulțumit, vom întocmi proiectul final.

Proiectăm AirBnB și închirieri de vacanță ținând cont de buget, durabilitate și experiență de utilizator.

Serviciul „ Full Design ” de la Viryanna Olga vă va permite să creați un design complet, detaliat și unic al interiorului dvs. de la început până la sfârșit. Vom dezvolta cu atentie conceptul de design, tinand cont de toate dorintele dumneavoastra, stilul si nevoile functionale ale spatiului. 
După aprobarea conceptului, vom pregăti un aspect detaliat, vizualizări și planuri 3D și vom oferi o listă de cumpărături cu link-uri către articolele și materialele necesare.

Un design complet vă va ajuta să vă realizați visele de un interior ideal, în care fiecare detaliu vă va reflecta stilul și personalitatea.

Contacte

+38(099)897-03-99

strada Yevhen Konovalets, 98 Kiev